Гришо: Винаги е вълнуващо да играя срещу Мъри

Очаквам с нетърпение мача с Анди Мъри в неделя, обяви Григор Димитров. Двамата ще се изправят един срещу друг на осминафиналите на Откритото първенство на Австралия по тенис.

"Очаквам страхотен двубой срещу Анди. Винаги е вълнуващо да играя срещу него. В последния ни мач в Париж допуснах тежка загуба. Винаги съм обичал подобни предизвикателства. Мисля, че съм готов физически и психически и ще дам 100 процента от себе си. Ще изляза за победа и за нищо друго. Сигурен съм, че сега ни предстои съвсем различен двубой, защото всички останали срещи с него са били много оспорвани. Винаги е имало битка на корта. Всичко ще се реши от малките моменти и от това как ще се възползваме от тях. Той ще бъде максимално концентриран и ще направи всичко, за да ме спре. В същото време, аз наистина се чувствам готов. Харесвам шансовете си всеки път, когато изляза на корта. Анди направи някои промени в щаба си, изглежда много свеж. Това ще му даде допълнителна мотивация за борба. Аз се чувствам достатъчно стабилен и единственото нещо, което мога да направя, е да изляза на корта и да покажа моята игра", каза Димитров.

"Мачът със сигурност ще бъде много труден, защото той играе много силно на турнирите от Големия шлем през последните година, две. Григор Димитров е много талантлив тенисист и е един от младите играчи, които искат да направят големия си пробив в АТП. Той ще бъде мотивиран, но аз ще се опитам да играя добре и да го затрудня максимално", каза Мъри.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт