Стоев впечатлен от играта на "Левски"

„Видях доста добра игра, макар че още има да изчистваме сума ти неща – заяви треньорът на „Левски” Стойчо Стоев след победата с 3:0 над азербайджанския шампион „Карабах” в контрола в Анталия. – Имаше доста футбол у нашия отбор, комбинации, агресия и в двете фази – защита и атака. Това е радващо, макар че все още е рано за изводи. На мен ми е пределно ясно, че няма да станат изведнъж нещата. Ще има и контроли с повече слабости. Важното е да придобием постепенно самочувствието, което се полага за „Левски”. Важното е да играем футбол, да налагаме волята си над съперника, качествата си.

Наистина трябва още един нападател, но съм доволен от Валери Домовчийски. Просто ни трябва сериозна скамейка, защото в хода на сезона ще има контузии, наказания. Двамата вратари не само хванаха по една дузпа, но и ръководеха добре защитата, придаваха й увереност. Когато те са стабилни, стабилен е и целият отбор.

Аймен Белаид си е футболист на „Левски” и ще разчитам на него. Ще имам трима сериозни централни защитнци, какво по-хубаво? Спрели сме се на определени нови футболисит, но нещата не зависят само от нас. Клубовете им отначало бяха съгласни, после започнаха да променят мненията си. Надявам се поне едното попълнение да е тук до контролата в сряда с молдовския „Милсами”.”

Думите на Стоев за Белаид подсказват, че бранителят не е одобрен при пробите в „Болтън”. „Сините” чакат един играч на проби и друг – директно да се присъедини към клуба. Двамата офанзивни играчи трябва да пристигнат в понеделник или вторник на лагера в Анталия. Възможно е единият първо да мине през София за подпис, но ситуацията е в процес на преговори и развитие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ