“Левски” без загуба вече 21 години

Царица Елеонора се поболява на фронта Дължим спасяването на Боянската църква на втората съпруга на Фердинанд

На 25 април 2018 да почерпят

Д-р ист. Николай Панайотов: Притежаваме единствената в света колекция от ритуални ножове за обрязване Откритият във Варненския халколитен некропол „златен фалос“ всъщност е предпазител /превръзка/ след обрязването

Пускат ток на най-богатите Електрическото „сърце” на най-луксозния SUV издържа 50 километра

Германският министър на външните работи нарече Асад “безчовечен” в реч в ООН

Полицията спря шествията на феновете

Тома Биков: ГЕРБ не се страхува от президента

Ген. Румен Миланов: Колкото по-шумен е един арест, толкова повече грешки се допускат

Арестуваха босненски гражданин с автомобил, пълен с оръжия в Италия

Еманюел Макрон: Франция и САЩ ще работят за ново ядрено споразумение с Иран

Съвместна проверка на плаж „Делфин“ направиха експерти от РИОСВ – Бургас и Министерството на туризма

Лиляна Павлова: Готови сме за клуба на развитите страни

Виетнамците се завръщат Десетки студенти от далечната страна ще се трудят в "Албена"

България, Румъния, Гърция и Сърбия формират работни групи за ускоряване на инфраструктурните проекти на Балканите

Банско ликува в очакване на три старта от Световната купа при жените

Община Банско и жителите на най-добрия ни зимен курорт приветстват решението на Международната федерация по ски в Санкт Мориц да бъде домакин и на отложения старт при жените Супер G от австрийския курорт Бад Клинкерхайм.

“Това ни радва, защото е безспорно признание за усилията ни да сме перфектни в организацията на събития от световно ниво”, каза кметът на общината Георги Икономов.

Провеждането на трите състезания е голяма отговорност,дните на състезанията от два стават три. Това означава, че сега трябва да оптимизираме максимално работата си. Знаете, че община Банско с решение на общинския съвет гласува 300 хиляди лева за покриване на нуждите по организация на стартовете за световната купа. По време на състезанията ще бъдат изпратени допълнително служители на МВР, които да се грижат за добрата организация и да не допуснат нарушаване на обществения ред. Хотелиерите трябва да са готови да посрещнат всички гости, които със сигурност ще са повече от очакваното. Организацията по транспортирането на зрители и участници до ски зоната трябва да е преценено и изчистено до най- малките детайли. Надяваме се времето да е истински зимно и да има достатъчно сняг. Похвална практика от предишните кръгове на световната купа при мъжете и жените е и това, че стотици доброволци от местното население работиха денонощно за да бъде перфектно състезателното трасе. Така ще бъде и в края на февруари. Извън всички грижи и отговорности, не мога и не искам да скривам радостта си от това, че ще имаме три състезателни дни. Сигурен съм, че ще се справим. Банско и България заслужават тази висока оценка! ” каза кметът на курорта Георги Икономов

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.