Стартира пролетният прием в магистърска програма “Банков мениджмънт”

Програмата е резултат на общите усилия на Нов български университет, департамент „Икономика ” и Международен банков институт ООД. Магистърска програма “Банков мениджмънт” е с двугодишно обучение (три учебни семестъра и четвърти семестър - дипломантски) . Изградена е съобразно вътрешните правила на НБУ. Програмата осигурява съчетание на широкопрофилна и специализирана подготовка в областта на банковия мениджмънт. Съобразно мисията на Нов български университет програма “Банков мениджмънт” е ориентирана към своите студенти със стремеж към изграждане на критично мислещи и с широк хоризонт специалисти, които притежават предприемачески дух и лидерство и са подготвени за икономическата действителност.

Програма “Банков мениджмънт” има за цел да подготвя студентите за придобиване на компетенции чрез покриване на изискванията за магистърска степен, съгласно утвърдените стандарти за присъждане на образователна степен и професионална квалификация.

Завършилите програмата придобиват образователно-квалификационна степен “магистър” от областта на социалните, стопански и правни науки (шифър 3), към професионално направление “Икономика” (шифър 3.8).

Повече информация на сайта на МБИ ООД www.ibi-bg.com , тел:02/98056 39

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование