Майка, дала 5 бона на ходжа Гюлшен: Заплашваше живота на дъщерите ми

Още една жертва е попаднала в лапите на ходжа Гюлшен. Благоевградска майка разказва пред struma.com: 

Здравейте. Казвам се М. Георгиева, искам първо да благодаря за това, че намерихте куража да започнете разследването срещу ходжата Гюлшен. Срамувам се от това, че аз - интелигентна жена на възраст, станах нейна жертва. Oт срам не съм подала жалба в полицията, но сега ще го направя, защото ми вдъхнахте смелост и кураж за това. Беше през ноември 2011 година. Имах проблеми с една от дъщерите си, която нямаше деца. Гледах предавания с ходжата и знаете, когато човек има проблеми, не знае на кой свят се намира, а ходжата и разни хора, които се обаждаха да й благодарят, че е помогнала да заченат, ме накараха да се срещна с нея. Чухме се по телефона и тя ме увери, че може да помогне.

Представяте ли си какво съм преживяла, когато чух "Леле аз се чудя как дъщеря ти е още жива, пращай веднага 300 лева за инструкции. Изпратих парите в Шумен на името на Георги Георгиев. Получих инструкциите. После тя дойде в Благоевград. Срещнахме се в хотел в кв. Грамада и там ми взе 3000 лева. Срещата беше повече от страшна. Срещу нея стоеше едно момиче, тя непрекъснато цъкаше с език, колко е страшно около мен. "Дай сега 3 000 лева, ще преспя на тях и ще ти ги върна. Бях готова с парите, от майка ми, от дъщеря ми, нали уж се кълне, че ще ги върне и това било само за ритуала. Тогава ми каза, че и другата ми дъщеря е застрашена.

Пълен кошмар, поиска още 800 лева и за нея да работи. Дадох ги. Когато обаче поиска от мен да ходя по гробищата и там да изричам молитви се стреснах, отказах и тя поиска нови 600 лева. Спрях, усетих се, че съм измамена. Междувременно тази жена поиска за здравето на децата ми да й изпратя и колет с 3 маркови парфюма за мен и за двете ми деца, нови мъжки пижами, за да се раждат здрави деца, направих скъп колет и го изпратих до поискване в централна поща София. Бях в Испания, когато прочетох за измамата на студента и затова се обаждам. Нека всички хора, измамени от тази жена се обединим и ни върне парите, каза почти през сълзи г-жа Георгиева. Оставяме думите й без коментар. Продължаваме да очакваме вашите обаждания. Госпожа Герогиева ще депозира писмена жалба в Първо управление на МВР в Благоевград.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл