Крисия ще пее благотворително за болния баща на Гери

Крисия ще участва в благотворителния концерт "Надежда за Ванко" в Стара Загора. Събитието се организира в подкрепа на Иванко Тодоров, баща на Гери, която стана подгласник на Крисия в конкурса на "Шоуто на Слави". Той се нуждае от лечение в клиника в Истанбул, а необходимата сума от 150 хил. лв. е непосилна за семейството му.

До този момент от кампанията, в която дейно участва малката Гергана е събрана сума в размер на близо 50 хил. лв., съобщи Димо Димов от организаторите. "Срещаме безпрецедентна подкрепа както от кмета и Община Стара Загора, така и от бизнеса, от стотици хора. Само допреди няколко години това не бе така и работихме трудно", обясниха организаторите.

Те издадоха, че над 1000 ръчно изработени хартиени жерави ще бъдат раздадени по време на предстоящия благотворителен концерт. Според организаторите има поверие, че ако човек получи 1000 хартиени жерава има право на едно желание.

Концертът е на 7 февруари в залата на Старозагорската опера. На сцената, за да подкрепи своя баща ще излезе и Гери с детска музикална формация "Звездопад". Освен нея ще пеят малките таланти Крисия, Симона и Тереза, както и Орлин Павлов, Йоанна Драгнева, Теди Кацарова, Георги Дюлгеров, Тони Димитрова, Ралица Ангелова от "Тоника СВ". Входът е с покани, които са на минимална дарителска стойност от 10 лв. и се разпространяват от Сдружение "Самаряни".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица