БГ Роналдо пропуска тренировки заради бебе

Родният футболен двойник на Кристиано Роналдо - Даниел Златков, пропусна всички тренировки във ФК "Ботев" (Пд) от началото на седмицата заради трепетите около раждането на дъщеричката му Адриана, с която вчера го дари неговата съпруга Агнес. БГ Роналдо се прибра още в събота при семейството си в Благоевград с разрешение на старши треньора Петър Пенчев, за да присъства лично на един от най-щастливите моменти от живота си. Малката принцеса проплака във вторник в 9.10 часа в родилното отделение на местната болница, а сред първите, които я видяха бяха щастливият татко и 3-годишният батко Марио.

Даниел Златков подновява от сряда тренировки с "Ботев" (Пд), като от щаба на "канарчетата" обявиха, че през пролетния полусезон ще разчитат на опитния централен защитник, който още се възстановява след тежка операция на скъсани коленни кръстни връзки. По тази причина Златков още няма официален дебют с жълто-черния екип.

Първият за Пловдив сняг за тази зима пък вкара "канарчетата" във фитнеса на стадиона в Коматево за първата от двете им тренировки във вторник. "Жълто-черните" ще се готвят двуразово в сряда и четвъртък, а в петък и събота "Ботев" ще играе контроли с дублиращия си тим и с "Оборище" (Панагюрище).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт