Подсъдимият за убийството на Стефка Маджарова оглушава?

Подсъдимият за убийството на красивата абитуриентка от Пловдив Стефка Маджарова Владимир Костадинов има сериозни проблеми със слуха. Това пролича днес в съдебната зала днес, съобщава "Марица".

Адвокатът му Асен Самуилов поиска от съда промяна на мярката му за неотклонение. Магистратите обаче отказаха и делото се отложи за края на февруари.

Преди няколко заседания пък Владимир по спешност постъпи в болница за операция на коляното. Заради силните болки се наложи да се отлага процеса, а когато бе даден ход, на Владимир бе предоставена специална табуретка, за да положи крака си.

Лекарите обаче сериозно се усъмниха, че Владимир е реализирал затворническия фолклор и сам е инжектирал в коляното си слюнка или нафта. Наложи се лекар дори да го предупреди, че след подобна манипулация може да ампутират крака му.

Стефка Маджарова бе открита удавена в канал край село Кадиево на 12 юни 2013 г. след гневна сцена на ревност от страна на бившето й гадже Владо Костадинов. Той досега отрича да я е убил и твърди, че тя сама се удавила.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони