Нова тв жени непознати и предизвиква известни личности

Тази пролет Нова тв ще жени напълно непознати, ще предизвиква известни личности, а за разкош ще добави щипка кухненски кошмари, малко сълзи и много смях.
В шоуто “Женени от пръв поглед” телевизията ще се опита да събере в двойки непознати хора, като ги вкара в реален брак и след това проследи как протичат меденият им месец, първият момент на интимност и първите проблеми. В момента се набират желаещи да се включат в експеримента. Шоуто прави своя тв дебют у нас, след като вече е било гледано в Дания, САЩ, Германия и Литва.


В другото предаване, което готви медията за тази пролет - “Няма не мога”, известни личности ще се изправят пред различни предизвикателства, и то в отбор. Шоуто вече е познато в Русия, Италия, Испания, Португалия, Бразилия, Мексико, Перу, Румъния и дори в Китай.


Освен новите предавания Нова тв залага и на третия сезон на вече познатото “Като две капки вода”, в което ще има нов член на журито. С удвоени сили ще се завърне и шеф Иван Манчев, който ще оправя всички “Кошмари в кухнята”. А екипът на документалното риалити “Съдби на кръстопът” пак ще показва лични драми и техните решения.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес