Без топла вода в центъра на София заради ремонти

Москва ще продължи да настоява за освобождаването на задържаната в САЩ Мария Бутина

Предсказанията на сръбския Нострадамус

Около 840 моста във Франция са застрашени от срутване

Нинова към Борисов: Не лъжете българските граждани за „Олимпик“

Говорител на предвожданата от САЩ коалиция: Американските сили ще останат в Ирак „толкова дълго, колкото е необходимо“

Стойчо скочи с две места в Казахстан

Два милиарда души живеят в бедност по света

В тежък телефонен разговор Берлин – София: Меркел натисна отново Борисов за бежанците, той отказа

Българин тунингова топ хотели Бойко Манев пристига на 21 г. в САЩ със 100 долара в джоба, а днес е директор в преуспяваща верига

Невяна Владинова спечели сребърен медал в Минск

Вегани се обявиха против курбана

Овладян е пожарът над Карлово Пълното потушаване на огъня ще отнеме 2-3 дни

Първично огнище на туберкулоза по говедата е регистрирано във ферма край град Стрелча

Меган Фокс: Не близвам джънк фууд

Предоставиха терен на община Мизия за изграждане на фургонно селище

Министерският съвет прехвърли безвъзмездно на община Мизия правото на собственост върху два имота с обща площ 59 дка. Върху тях местната власт ще има възможност да построи временно фургонно селище за бедстващите и останали без жилища след наводнението жители на града. Община Лясковец получи собствеността върху имот от 49,5 дка в землището на с. Козаревец. В него са построени пет сгради, които ще бъдат преустроени в дом за възрастни. За реализацията на проекта общината ще кандидатства за средства от структурните фондове на Европейския съюз.

Терени с обща площ 18 дка ще получи община Русе. Те се намират в района на кв. „Източна промишлена зона” и са необходими за предстоящата реконструкция на бул. „Тутракан” и жп надлеза с оглед необходимостта от благоустройването на района на граничния пункт и привеждането му в съответствие с европейските стандарти.

На община Гоце Делчев беше прехвърлена собствеността върху триетажна административна сграда на ул. „Александър Стамболийски” No12 в града. След реконструкция местната власт ще използва сградата за задоволяване на жилищните нужди на картотекираните местни жители.

Терен с построени в него две едноетажни сгради получава и община Враца. Имотът на ул. „Полковник Кетхудов” No21 в града ще се използва за нуждите на дирекция „Мемориален комплекс „Ботев път”, която е структурно звено към общинската администрация.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.