Георги Бенчев се сбогува със сцената на X Factor

Броени дни след като стана татко, Георги Бенчев се сбогува със сцената на X Factor на крачка от полуфинала. След като той и братя Добреви получиха най-малък зрителски вот, журито единодушно даде своята подкрепа в полза на дуета Пламен и Иво.

В оспорваната надпревара Бенчев заложи на характерното рок и метъл звучене, показвайки за пореден път своя неповторим почерк в шоуто. Двамата братя пък избраха парчето Emily Sande и Dr.Green, с което предизвикаха бурните овации на публиката. Изпълненията и на двете страни обаче не се оказаха достатъчно впечатляващи за журито. „Очаквах повече хъс“, беше коментарът на Заки, който все пак застана зад своите финалисти – Пламен и Иво.

Същия коментар изрази и Любо, който от своя страна подкрепи своя талант. „Ти даде нещо изключително различно на това шоу!“, обърна се към Бенчев Саня, като обаче призна, че все пак е „хваната” в капана на братя Добреви и ще застане именно зад тях.

„Благодаря на всички, които ме подкрепяха толкова дълго. Не очаквах да продължа чак до тук“, бяха думите на Бенчев, който не пропусна да благодари и на екипа, спомогнал за раждането на първия му син.

Броени дни преди полуфинала четиримата финалисти – Невена, Славин, Михаела и дует Добреви, ще зарадват своите почитатели. Тази събота, 31-ви януари, Sofia Ring Mall ще бъде домакин на техен специален концерт. Четиримата ще изпълнят най-емблематичните си парчета, ще раздават автографи, а феновете ще получат и една неподозирана изненада…

Кои ще бъдат тримата, които ще продължат към големия финал? Имената им ще станат ясни в понеделник, 2-ри февруари, когато ще бъде излъчен полуфиналът. А кой ще бъде тазгодишният X Factor на България, ще разберем на големия финал – 9-и февруари по Нова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес