Германци и норвежци гледат 1:0 на ЦСКА

Мениджъри от Германия и Норвегия пристигнаха в Манавгат и изгледаха победата на ЦСКА с 1:0 над елитния полски Шльонск. Бразилецът Маркиньос вкара в 34-ата минута. Една от целите на визитата е събиране на впечатления за Стивън Сънди, опорният халф от Испания с ганайски корени. Специално към него още от есента има интерес от Норвегия. На трибуните пак седнаха и хора на „Бешикташ", а тяхната мисия Тони Силва се показа значително по-ефективен, отколкото при 2:1 над „Металист" (Харков).

ЦСКА изигра силно първо полувреме, когато чисти положения изпуснаха Неманя Милисавлевич и Жуан Фелипе. Личеше си умората от тежките тренировки, но старши треньора Стойчо Младенов всеки ден призовава играчите да покажат характер в този най-труден етап от подготовката. Второто полувреме започна и с куриоз - реферът не видя, че ЦСКА излезе без вратар, защото изпробваният на поста мароканец Ясин ел Харуби се бе забавил в съблекалнята. Така ЦСКА игра около минута без страж под рамката.

Младенов позволи на Луис Соарес-Платини да се присъедини към отбора в понеделник. Той отпадна от турнира за Купата на африканските нации с Кабо Верде. На пълни обороти от четвъртък трябва да тренират Иван Стоянов, Еденилсон Бергонси и Марин Оршулич.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ