Дървеният бос Шумаро тежко ранен в катастрофата на Е-79

Скандалният Димитър Велев-Шумаро от симитлийското село Крупник е тежко раненият в катастрофата край главен път Е-79, съобщи репортер на struma.bg.

Припомняме, че в пътният инцидент пострадаха 2-ма, след като шофьор на камион изгуби управление и падна от моста над главен път Е-79 в посока Брежани.

В момента лекари реанимират Димитър Велев, предстои да му бъдат направени обстойни изследвания. Другите двама ранени също са транспортирани в благоевградската болница.

Преди 4 години Шумаро нападна и преби по време на работа фелдшерката Мария Савева-Командова от Спешен център - Симитли. При слизане от линейката Шумаро и жена му се нахвърлили с ритници и юмруци върху фелдшерката и шофьора Спас Агов. Те били недоволни от закъснението на линейката. При извършената проверка на по-късен етап се установило, че всъщност е подаден грешен адрес. Вследствие на боя фелдшерката бе със счупена гръдна кост.

Велев беше осъден на първа инстанция в Районен съд - Благоевград, последва обжалване и присъдата му бе потвърдена и на втора инстанция.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини