Хулио Иглесиас ни прелъстява в “Арена” през май

Испанският покорител на женски сърца Хулио Иглесиас пристига отново в България, за да изпее най-големите си хитове. Концертът му у нас ще бъде на 26 май в "Арена Армеец". Датата е част от световната обиколка на Иглесиас, който ще пее и в Бразилия, Америка, Русия, след което ще мине през по-близки европейски дестинации.
Латино поп иконата има 300 милиона продадени копия на своите записи по целия свят на 14 езика. Издал е повече от 80 албума с над 2600 златни и платинени отличия. Именно те според музикалния гигант Sony Music Entertainment го превръщат в най-търсения испаноговорещ изпълнител в историята и един от най-продаваните артисти за всички времена.

Блестящата му кариера го среща с най-известните музиканти в света. Пее на една сцена с изпълнители от ранга на Франк Синатра, Пласидо Доминго, Стинг, Уили Нелсън и много други. Характерните балади на Хулио Иглесиас, които се превръщат във вечни хитове, му носят много отличия, между които награда "Грами" и звезда на Алеята на славата. Той е и единственият чуждестранен изпълнител с рекордни продажби в Китай, награден от местното Министерство на културата.
Билетите за шоуто на Иглесиас в столицата ще продават от днес с цени от 60 до 140 лв.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура