Какъв е ароматът на любовта

Любов, пари и... парфюми. Малко преди празника на влюбените зрителите на Би Ти Ви ще се опитват да открият аромата на любовта. По италиански.

На 4 февруари от 21,30 ч своята премиера ще направи новата поредица "С аромат на Свети Валентин". Сериалът разказва историята на Лаура и Джовани, които ще се опитват да намерят пътя един към друг от сряда до петък.

Лаура живее в Париж, но здравето на баща Пиетро внезапно се влошава и на Лаура се налага да се върне в родна Италия. На летището среща привлекателен мъж на име Джовани Даниели, който също е заинтригуван от нея. Съдбата обаче разделя техните пътища и те трябва да си кажат сбогом. Лаура отива при болния си баща, а Джовани се прибира у дома.

Но двамата имат още нещо общо. Таткото на Джовани - Гуидо - е шеф на голямата козметична компания "Даниели", а бащата на Лаура - Пиетро - е създател на емблематичното за фирмата ухание "С аромат на Свети Валентин". В неговата лаборатория преди години се случва мистериозен инцидент, който причинява смъртта на някои от работниците, а той е вкаран в затвора.

След смъртта на баща си Лаура решава да остане в Италия и започва работа в "Даниели". Любовта с Джовани е изключително силна и бурна, въпреки че той има дългогодишна връзка със София.

И тъй като само любовта не е достатъчна, някой прави опити да открадне козметичната компания. И заподозрените, разбира се, са много.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали