Над 100 фена на ЦСКА протестираха пред съд

Над 100 запалянковци на ЦСКА окупираха благоевградската съдебна палата и поискаха свобода за Иван Велчев от София, техен събрат.

Той от 8 месеца лежи в ареста на Разлог по обвинение за побой. Вчера магистратите се произнасяха по искане за промяна на мярката за неотклонение. Съдът пусна Велчев на свобода срещу 5000 лв. Столичанинът и още четирима привърженици на ЦСКА бяха задържани през юни м. г. Тогава в дърводелски цех в Банско ултрасите нападнаха трима местни, напръскаха ги със спрей и им нанесоха побой с бухалки. Впоследствие изпотрошиха и колите им.
Иван Ст., Александър Г., Иван Н., Явор М. и Иван Велчев ще отговарят пред закона за унищожаване на 3 леки автомобила. Другото обвинение е за средна телесна повреда, като е било извършено в условията на рецидив.

Успоредно ЦСКА опроверга с декларация твърденията за едра комисиона по трансфера на Сержиу Буш. Оказа се, че румънецът се е отказал от своя мениджър. Част от текста: „Проблемът е в продължаващата арогантност и алчност на група лица, участвали в опита за фалиране на най-титулувания български клуб. И днес, използвайки крадени документи, те се опитват да сложат в джоба си поредните мръсни пари.“

Румънски медии твърдят, че „Стяуа“ е готов да плати 1 млн. евро за Буш. Нападателят обаче предпочитал да остане в ЦСКА.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ