Приличаме ли си, или да?

Според популярно твърдение - всеки човек си има свой двойник някъде по света, но не всеки се среща с него. Да се открие двойник на популярните личности е значително по-лесно, защото техните образи са навсякъде. Често приликите са не само визуални, но и в характера, поведението и личният живот на звездите.

Лияна
Анджелина Джоли

Наричат Лияна „българската Анджелина Джоли". Едва ли има друга нашенка, която би могла да се превъплъти в най-култовата роля на Анджелина - Лара Крофт. Късите панталонки и изрязаното потниче биха прилепнали отлично на родната красавица, която е известна с перфектното си тяло. Във видеоклипа към песента си „Лошите момичета" Лияна дори се появява във визия, много подобна на тази на Джоли, и демонстрира бойни умения също като тези на компютърната героиня. Няма да е изненадващо, ако скоро привлекателната певица се изяви и в ново амплоа - на актриса. Приликата между Анджелина и Лияна не е само визуална. Заради събитията в личния им живот двете красавици преживяха истинско медийно осъждане и бяха подложени на множество обидни квалификации. Фаталните дами обаче запазиха достойнство и с поведението си доказаха, че стоят над интригите и злобните подмятания.

Талия
Невена Цонева

Победителката от „Мюзик айдъл" Невена Цонева е истинска двойничка на латинозвездата Талия, позната ни и като изпълнителка на главната роля в сериала „Розалинда". Двете дами са сексапилни, талантливи и много артистични, с което приликите между тях не се изчерпват. И Невена, и Талия имат връзки с известни мъже в шоубизнеса. Латинозвездата е омъжена за музикалния продуцент Томи Мотола, а родната красавица - за барабаниста на „Ку-ку бенд" Венелин Венков. Характерно и за двете дами е много скромното и естествено поведение, както и желанието им да държат пресата колкото е възможно по-далеч от личния им живот. Невена дори почти напълно се е откъснала от градската суета и живее заедно с Венко в красива вила извън София.

Джъд Лоу
Орлин Павлов

Актьорът и певец Орлин Павлов впечатли с приликата си с Джъд Лоу по време на участието си във „ВИП брадър". Съквартирантите сравниха хубавеца с английския актьор, а гост-звездата в шоуто Парис Хилтън също се съгласи с очевидната прилика. Тя дори заключи, че Орлин е по-хубав от холивудския секссимвол. Самият певец не се ласкае от тази прилика, а даже се шегува, че единствено рускини са го оприличавали с Джъд Лоу. По време на визитата му в Русия се случило да го объркат с изпълнителя на главна роля в „Студената планина", което много го развеселило. Немного известен е фактът, че Орлин е завършил не музикалната академия, а сценични изкуства в Пловдивския университет. Засега обаче филмовата му кариера е на малко по-заден план, въпреки че вече се е снимал в няколко филма, последният от които „Живи легенди" бе боксофис шампион у нас. Като се има предвид големият му талант, както и привлекателната визия, със сигурност изявите на Орлин в киното тепърва ще стават още повече.

.

Мадона
Йоана Захариева-Йоко

Приликата на певицата Йоана Захариева-Йоко със суперзвездата Мадона също блесна, докато тя бе във „ВИП брадър". Станка Златева и Стойко Сакалиев дори започнаха да се обръщат към нея с името на поп кралицата вместо с нейното собствено. Сравненията между Йоана и Мадона започнаха още в зората на нейната кариера, когато тя прикова вниманието към себе си не само с хитовите си песни, но и с провокативното си поведение и творчество. Видеоклипът на Йоана „Хиперсоник" бе почти толкова скандален с откровените си сцени, както Justify my love на Мадона. В личния живот на сексапилните блондинки също има няколко прилики. Двете дами са известни с буйния си темперамент и независима натура и трудно намират мъж, който да може да ги задържи за дълго при себе си. Въпреки това те са щастливи майки - Йоана има двама синове от музиканта Ясен Козев, а Мадона има дъщеря и син от фитнес треньора Карлос Леон и от режисьора Гай Ричи.

Гуен Стефани
Мария Игнатова

Красивата водеща Мария Игнатова също си има задокеанска двойничка - певицата Гуен Стефани. Двете блондинки наистина са като „две капки вода", в което се убедиха и зрителите на популярното шоу. В изявата си като вокалистката на „Ноу даут" Мария бе толкова убедителна, че дори съпругът на Гуен би я объркал с нея. За да заприлича на популярната певица, на родната тв звезда дори не й бе нужен грим, а просто подходящата прическа, защото чертите им са почти идентични. Също като Гуен и Мария има нелоши певчески данни и дори записа няколко песни. След това обаче реши да се откаже от певческата си кариера и да заложи на големия си чар и импровизаторски умения, с помощта на които се превърна в една от най-успешните водещи у нас. Гуен и Мария имат още една прилика - и двете са обвързани със свои колеги. Гуен - с музиканта Гавин Росдейл, с когото имат две деца, а Мария - с актьора Димитър Рачков. Двамата са заедно вече от няколко години и въпреки клюките връзката им е една от най-стабилните в родния шоубизнес.

Гала
Офелия Уинтър

Тв звездата Гала също има своя двойничка - френската певица и актриса Офелия Уинтър. Въпреки че не е много популярна у нас, Офелия е голяма звезда в родината си. Двете красавици си приличат не само визуално, но и са родени през една седмица - Гала на 13 февруари, а Офелия на 20 февруари. Също като Гала и французойката стартира кариерата си като модел, след като е открита от местен букер, когато е на 17 години. Следва шеметна кариера в света на шоубизнеса и ангажименти като тв водеща, актриса и певица. За един от албумите й песен й пише дори мегазвездата Принс. Въпреки че е силно вярваща, Офелия залага много повече на сексапила си от Гала и често облича разголени тоалети. За разлика от нея родната тв звезда държи на естествения си чар и визия, докато при Офелия намесата на пластичната хирургия е видима.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл