Мистерия: Издирват млад мъж, изчезнал по Йордановден

“Синът ни изчезна преди повече от 20 дни и нямаме никаква вест за него! По цели дни и нощи го търсим, но отникъде нищо!”, казват Красимир и Магдалена Иванови от Монтана. Синът им - 24 годишният Емилиян, е в неизвестност от 6 януари - Йордановден. Тогава младият мъж празнувал с колеги, после си тръгнал към къщи. Последните крачки на младежа са запечатани от камера на предприятие в покрайнините на Монтана.

Емилиян завършил преди 6 години Техникум по металотехника и започнал работа в Птицекланицата на областния град. Момчето нямало кола, ставало в 6 часа сутрин и тръгвало с велосипед или пеша към фирмата. “На 6 януари беше студено и затова тръгна пеша”, разказва бащата Красимир. Телефонът на Емилиян наскоро се бил счупил и той нямал нов.

По-късно родителите разбрали от колегите на Емилиян, че той си тръгнал от тържеството към 21 часа с приятели си Румен. След малко Румен се върнал, за да поиска пари за такси, а Емилиян го чакал на портала. Когато Румен излязъл навън, приятеля му го нямало. “Районът е претърсен, но не са открити следи. Младежът е обявен за общонационално издирване”, казаха от полицията в Монтана.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини