Mъж открит от сестра си, увиснал на бесило в гаража

58-годишният Валентин Дюлгеров от с. Склаве бе намерен вчера около 10 ч., увиснал на бесило в гаража на къщата си, съобщава Struma.bg.

Валентин не е семеен, работил е в пресевната в селото. Има сестра Маргарита, която живее в Сандански, и брат Георги, който е в селото, но живее в друга къща със семейството си.

Първа на потресаващата гледка се натъкнала сестрата Маргарита, която редовно ходила през уикенда на село при брат си, за да му почисти и сготви. Тя влязла в гаража на къщата и с ужас видяла брат си да виси на бесило. Уплашената жена веднага позвънила на другия си брат, както и на тел. 112. На място пристигнали екип от Спешна помощ - Сандански и полиция. Медиците констатирали смъртта на мъжа и си тръгнали. Разследващи полицаи правиха оглед на мястото и снемаха показания от близките на починалия.

На мястото на трагичния инцидент пристигнаха кметът на селото Павел Пъхнев и началникът на пощата Христо Филипов, който е съсед на 58-годишния мъж. Бързо се беше разнесла черната вест из селото. Хората се чудеха какво е накарало съселянина им да вземе фаталното решение. Те коментираха, че Валентин е бил много добър и услужлив. „Работеше си, нямаше вид, че нещо го измъчва. Всеки ден се виждахме на магазина, като ходим да пазаруваме. Когато някой иска помощ нещо да му завари, две мнения по въпроса нямаше. Валентин веднага се притичаше на помощ“, коментираха потресени от трагедията жители на с. Склаве.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони