Песента на феновете „Денят Х” – с премиера на сцената на X Factor

Песента на феновете – „Денят Х”, ще направи своята премиера на сцената на X Factor тази вечер. В създаването на парчето се включиха около 800 почитателите на шоуто, след като в продължение на 2 седмици изпращаха своите предложения за текст и фрази на Facebook страницата на шоуто.

„За нас е страхотна чест, че ще изпеем парче, създадено от хора, които са проявили желание да станат част от емоцията, която преживяваме ние“, развълнувано коментира Славин. Пламен и Иво пък са твърдо убедени, че песента трябва да звучи поне толкова приповдигнато, колкото хита „Happy” на Фарел Уилямс, а Михаела обещава, че четиримата ще взривят сцената и ще превърнат „Денят X” в истински хит. Невена вече дори има своя любим цитат от песента, а именно: „Никой няма да ми дава тон, чувствам се като един милион!”.

Часове преди полуфинала, претендентите да станат новия X Factor споделиха пред камерата на „На кафе” вълненията си за предстоящия тази вечер концерт.

„Не вярвах, че ще стигна дотук”, коментира Невена, без да крие притеснението си, че ще трябва да изпълни „Сбогом, моя любов” пред самия Васил Найденов. В същата позиция е и Славин, който ще изпълни „Уморени крила” на Дони и Момчил.

„В началото имах колебания дали да пее тази песен”, призна пък самия Дони, като добави, че макар да пее негово парче, към изпълнението на Славин ще бъде също толкова взискателен, както и към останалите. С известно притеснение посреща своето предизвикателство и Михаела, която ще изпълни „За тебе бях” на Лили Иванова”. „Затруднява ме начинът й на изпълнение, на изразяване”, призна тя пред камерите на „На кафе”.

„Готови сме да изпълним най-големия български хит на „Щурците” – „Среща”, както и хита на Майкъл Джексън Beat It”, с увереност заявиха братята Иво и Пламен.

Кой ще си тръгне? Каква ще бъде развръзката на полуфинала и кои ще бъдат тримата, които ще спечелят своето място на големия финал? – тази вечер, 20.00 ч. по Нова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес