Даскала разстрелян с два куршума

65-годишният сарафин Стефан Техов - Даскала, който бе убит снощи в Пловдив , е бил прострелян с два куршума - единият в главата, а другият в гърдите, информира Нова тв.

Това е втората показна екзекуция в града в рамките на три седмици.

Убийството е станало между кооперация и блок в пловдивския квартал "Смирненски”. Мъжът се е прибирал от работа, паркирал е автомобила си и след като тръгнал към жилищния вход е застрелян. По първоначални данни стрелецът е избягал в посока към Братската могила, където има гора, след което е продължил с автомобил.

Стефан Техов притежава най-старото чейндж бюро, което се намира на главната улица на Пловдив. Има и заложна къща, както и земеделски земи в Северна България. Близки до жертвата твърдят, че бил много свестен човек.

Тази сутрин криминалисти разпитват всички, които слизат от жилищния блок. До този момент никой от съседите не е чул или видял нещо, свързано с убийството.

Предполага се, че мъжът е застрелян с пистолет, който е бил със заглушител. Версиите, по които работи полицията, са грабеж и разчистване на сметки заради неуредени бизнес отношения. Засега няма данни да е бил заплашван.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право