Моделка наръга с нож близначката си заради мъж

Хърватска манекенка е арестувана за опит за убийство на близначката си. 22-годишното момиче наръгало с нож сестра си заради ревност към мъжа, с когото излизала. Сара и Даяна Гръкович живеят заедно с майка си в хърватския град Риека. Съседите им ги определят като много любезни и добронамерени, пише „Ню Йорк дейли нюз”.

Наложило им се, обаче, да повикат полицията, след като чули шум и скандал в дома на сестрите.

„Очевидно спореха за мъж, когото и двете харесват. Изглежда той беше започнал връзка с Даяна и Сара не беше щастлива от това. Но никога не съм си представяла, че ще се стигне до там да се опита да убие сестра си”, разказа съседка.

След като Сара наръгала Даяна с нож, я оставила в критично състояние да се бори за живота си.

Съседите им не ги разпознавали коя коя е, когато се разминавали на улицата. Въпреки че двете били като две капки вода, между тях имало съревнование коя е по-красива.

„И двете са зашеметяващи, не мисля, че са се притеснявали за конкуренцията на другите жени. Но със сигурност имаше ревност помежду им”, казва още жената.

Даяна е в интензивното отделение в местната болница с дълбока рана в гръдния кош и бедрото. Лекарите съобщиха, че състоянието й е стабилно.

Майката на близначките в момента не била в апартамента, защото заминала на работа в Германия. С бащата са разведени и той няма никакви отношения с дъщерите си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят