Невена, Славин и Михаела - на големия финал на X Factor

Невена, Михаела и Славин са тримата финалисти, които ще се борят за победа в X Factor на големия финал на 9-и февруари, 20.00 ч. по Нова.

След впечатляващо шоу и оспорвана битка по време на вчерашния полуфинал, зрителите изпратиха на директни елиминации Пламен и Иво и Невена. Братя Добреви вдигнаха на крака публиката с изпълнението си на What makes you beautiful на One Direction. Веднага след това, с песента на Селин Дион I Surrender, Невена отново напомни, че е един от сериозните претенденти. С два гласа за Невена /Саня и Мария/ и два гласа за момчетата от Добрич /Заки и Любо/, журито не успя да вземе единодушно решение кой да продължи напред. Последната дума имаха зрителите, чийто вот определи на големия финал да отиде Невена. Въпреки това, с усмивка и заявката, че България вече има своя нов дует, Заки изпрати своите финалисти.

С изключително силни изпълнения по време на вчерашния концерт, талантите за пореден път дадоха сериозна заявка за предстоящата финална битка. Началото постави Славин с класиката на The Rolling Stones – Satisfaction, с която изправи жури и публика на крака. „Дони се обади от апаратната ужасно развълнуван“, с тези думи Мария Илиева коментира и българското му изпълнение на „Уморени крила“, една от емблематичните песни на музикалния продуцент на шоуто. Високо вдигна летвата и Михаела – тя изпълни песента на голямата Лили Иванова „За тебе бях“, след което наелектризира сцената с мотори, висока доза адреналин и вечния хит на Тина Търнър The best.

На сцената на X Factor четиримата финалисти за първи път изпълниха и песента, която създадоха техните фенове – Денят Х. X Factor Финалът – 9-и февруари /понеделник/, 20.00 ч.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес