Маскирани пребиха мъж, за да му откраднат колата

Маскирани и въоръжени пребиха мъж, за да му откраднат поршето, съобщава „Черно море“. "Беше точно като по филмите. Трима мъже с черни маски ме причакаха пред блока, като ми запушиха пътя с кола, измъкнаха ме от автомобила, пребиха ме и ме заплашиха с пистолет, за да ми откраднат колата. Автомобилът ми е "Порше Панамера", в понеделник я регистрирах в КАТ-Варна и още същата вечер ме нападнаха“, разказа той.
Младият мъж успял да измъкне ключовете на скъпата си кола и да ги хвърли в гората, за да не могат наглите бандити да подкарат автомобила му.

Екшънът се разиграл в понеделник вечерта. Мъжът живее в краен блок в провадийския квартал „Север“. Нападателите явно са го очаквали. Те били с "Ауди". Измъкнали го от автомобила и го пребили. Младият мъж се борел с нападателите си, като успял да изхвърли ключовете за колата си. А без тях двигателят на автомобила му не може да бъде запален по никакъв начин. Веднага след като нападателите избягали, той подал сигнал в полицията. Има и медицинско свидетелство за побоя.

„Сигналът е подаден в понеделник в 20.10 часа. На мястото веднага са изпратени полицейски екипи. Снети са показанията на пострадалия и по случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестни извършители. До този момент задържани няма, но се работи активно“, съобщиха от дирекцията на варненската полиция.

„Това е някакъв пълен абсурд. От 15 години живея в Барселона и вече наистина няма за какво да се връщам в България. Само няколко часа след като си регистрирах колата, бях нападнат, за да ми я откраднат. Не мога да коментирам повече, надявам се полицията да си свърши работата“, каза Мирослав.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право