Без наказания в „Левски“ за боя с арменците

В „Левски“ решиха да не наказват свои играчи за масовия бой, който прекрати контролата с „Улисес“ в Анталия във вторник. След удар срещу Веселин Минев играещи футболисти, резерви и служители се вкопчиха в схватка.

В щаба на „сините“ гледаха видеозапис и решиха, че провокациите са от арменска страна, а от „Левски“ само са реагирали.

От лагера на тима в Анталия уточниха, че Минев не е имал покана за състава на националния отбор за мача с Румъния на 7 февруари. По неофициалнd информация е имало само приятелски контакти по оста БФС - „Левски“, в които наистина е станало дума за левия защитник. „Сините“ обаче казали, че Минев им е необходим, той като другият на поста (Мики Орачев) е контузен. И двете страни се разбрали джентълменски. В крайна сметка селекционерът Ивайло Петев повика Михаил Венков от „Черно море“ за нов ляв бек в националния тим.

В същото време Антонио Аниете получи наградата за чужденец №1 в гръцката втора дивизия миналия сезон. С екипа на „Ники“ (Волос) испанезцът стана голмайстор на лигата. „Синият“ ас получи специално разрешение да напусне лагера в Анталия, за да отиде в Гърция за церемонията. „Такива награди осмислят труда ми“, каза нападателят.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ