„Сините“ подведоха Стоилов

"Левски“ се изложи пред Станимир Стоилов, като се отказа от предвидената за 13 февруари в Анталия контрола с „Астана“, отборът на треньора. Мачът съвпадаше с 48-ия рожден ден на Мъри.

През януари „сините“ се скъсаха да молят Мъри за проверката. Накрая Стоилов направи компромис само защото става въпрос за бившия му тим. А се наложи треньорът да се съобразява с „Левски“, заради настояването двубоят да е от нестандартен час – 11. Друг клуб не желаеше да играе толкова рано.

Странно защо „сините“ искаха мачът да е само няколко часа преди да тръгнат обратно към България. Така отборът трябваше експресно да се изкъпе, да обядва и да бърза след мача. Мъри тогава се почуди на нестандартната покана, но прие. И убеди по-висшето ръководство на „Астана“ да се играе. Дори бе подписан договор.

После „Левски“ пожела контролата да е на 12-ти, но Стоилов вече отказа, защото има шестима национали и няма два състава за проверки нагъсто като дати. А „сините“ поискаха нова дата, защото изведнъж решиха да пътуват на 13-ти предиобед...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ