Промени в организацията на движението в София за провеждане на тържествено шествие на 24 май

Съдът върна Габриела Медарова в ареста "Искам при родителите ми, да се лекувам и да уча", примоли се 21-годишната танцьорка

Красимир Каракачанов: Интеграцията на страните от Западните Балкани в ЕС и НАТО ще осигури траен мир, стабилност и просперитет за всички държави от региона

Вижте какво ще решава Министерски съвет на 23 май 2018 г.

17 училища и забавачки обновяват в София това лято Психолози помагат на учители и родители с нов проект на Столична община

МРРБ и АПИ отказаха да предявяват граждански искове срещу бившия шеф на пътната агенция Лазар Лазаров

Шофьор на лек автомобил е пострадал тежко след като е катастрофирал с два автобуса, превозващи деца край село Антон

Стоичков: В казармата исках да напусна България

Нина Добрев: Обичам те, мамо, до луната и обратно Звездата сподели множество фотографии, на които е заедно с майка си

„Росатом“ обяви, че ще участва в търга за строителството на АЕЦ „Белене“

САЩ вдигнаха митата за китайската стомана, внасяна през Виетнам

Кампания “Селфи с книгата, която чета” стартира в Търново Близо 60% от българските мъже не са прочели нито една книга през изминалата година, а при жените този процент е 42.2%

Мотофреза размаза мъж насред село

Германия бави предаването на наш наркопласьор

Задържаха двама телефонни измамници в Силистра

Започва четвъртото поредно издание на футболния турнир „Купата на Coca-Cola: Движи се!”

Крайният срок за записване на участници е 15.02.2015 г.

05.02.2015 г., гр.София: Футболният турнир за подрастващи на възраст 12-14 години „Купата на Coca-Cola“ вече стартира. В момента протичат вътрешноучилищните турнири по региони, а записването на отбори-участници ще бъде отворено до 15.02.2015 г. За втора поредна година турнирът ще се проведе на територията на осем региона в цяла България – Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе, София и Стара Загора.

Тази година отборите-победители от всяка община ще се срещнат по време на регионалните финали, които ще се проведат в периода м. март – м. юни 2015 г. Големият финал на „Купата на Coca-Cola“ 2015 г. ще се проведе в края на м. юни на територията на гр. Бургас, във връзка с избирането му за Европейски град на спорта през 2018 година.

Тази година шампионите в „Купата на Coca-Cola“ ще си тръгнат освен с престижния трофей и с голямата награда – спортен лагер в т.нар. „Спортен град“ на Реал Мадрид. По време на тренировъчния лагер в гр. Мадрид, отборът-победител ще има възможност да се отдаде на вълнуващи спортни преживявания и да посети едни от най-важните локации в света на футбола („Спортния град“ на Реал Мадрид, Ciudat del futbol, както и световноизвестни футболни игрища).

В тазгодишното издание на турнира, паралелно с футболната надпревара, ще протичат и разнообразни състезания за подрастващи момчета и момичета. Множество специални изненади ще очакват подрастващите – танцувални предизвикателства заедно с някои от любимите им популярни личности, множество награди и забавления. По този начин както участващите отбори и техните семейства, така и връсниците им ще имат възможност да включат в инициативата.

За четвърта поредна година междуучилищният футболен турнир ще мотивира учениците, техните семейства, приятели и учители да споделят заедно положителните емоции от спорта. Спортното състезание, в което могат да участват ученици на възраст между 12 и 14 години се организира от системата на Coca-Cola в България в партньорство с Министерство на образованието и науката, Министерство на младежта и спорта, Столична община и общините Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе и Стара Загора. Повече информация може да намерите на фейсбук страницата на инициативата “Купата на Coca-Cola” България:

https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg?fref=ts.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.