Сътрудничим си с Русия срещу фалшивите хапчета

Уникален печат открит в крепостта Лютица

Започва повторно вземане на проби за чума в Болярово Зоната за наблюдение и проверка става 10+10 км

Трима чужденци преспаха в ареста заради кражба и побой

Преведени са 1 060 000 лв. по помощта „де минимис“ за общините в Ямболско и Бургаско, засегнати от чума по животните

Лекари спасиха шестима с безкръвни сърдечносъдови интервенции

Армията, флотът и авиацията се включват в борбата с огнената стихия в Атика

Дядо вкара ало-измамник в ареста, даде му вестници

Доналд Тръмп: Северна Корея не е изстрелвала ракета от 9 месеца

Катастрофа между кола и камион затвори за движение Прохода на Републиката

Тир помля такси в Търново Пострадали са шофьорът и двама пътници в колата

Каракачанов за напрежението в Странджа: Тази излишна политическа истерия на опозицията не я разбирам

Пламен Димитров, КНСБ: Искаме 12% увеличение на заплатите в бюджетната сфера за 2019 г.

Община Бургас ремонтира и обнови пострадали от вандализъм детски площадки в „Меден Рудник“

Над 150 български военнослужещи се завърнаха от Афганистан

Започва четвъртото поредно издание на футболния турнир „Купата на Coca-Cola: Движи се!“

Крайният срок за записване на участници е 15.02.2015 г.

05.02.2015 г., гр.София: Футболният турнир за подрастващи на възраст 12-14 години „Купата на Coca-Cola“ вече стартира. В момента протичат вътрешноучилищните турнири по региони, а записването на отбори-участници ще бъде отворено до 15.02.2015 г. За втора поредна година турнирът ще се проведе на територията на осем региона в цяла България – Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе, София и Стара Загора.

Тази година отборите-победители от всяка община ще се срещнат по време на регионалните финали, които ще се проведат в периода м. март – м. юни 2015 г. Големият финал на „Купата на Coca-Cola“ 2015 г. ще се проведе в края на м. юни на територията на гр. Бургас, във връзка с избирането му за Европейски град на спорта през 2018 година.

Тази година шампионите в „Купата на Coca-Cola“ ще си тръгнат освен с престижния трофей и с голямата награда – спортен лагер в т.нар. „Спортен град“ на Реал Мадрид. По време на тренировъчния лагер в гр. Мадрид, отборът-победител ще има възможност да се отдаде на вълнуващи спортни преживявания и да посети едни от най-важните локации в света на футбола („Спортния град“ на Реал Мадрид, Ciudat del futbol, както и световноизвестни футболни игрища).

В тазгодишното издание на турнира, паралелно с футболната надпревара, ще протичат и разнообразни състезания за подрастващи момчета и момичета. Множество специални изненади ще очакват подрастващите – танцувални предизвикателства заедно с някои от любимите им популярни личности, множество награди и забавления. По този начин както участващите отбори и техните семейства, така и връсниците им ще имат възможност да включат в инициативата.

За четвърта поредна година междуучилищният футболен турнир ще мотивира учениците, техните семейства, приятели и учители да споделят заедно положителните емоции от спорта. Спортното състезание, в което могат да участват ученици на възраст между 12 и 14 години се организира от системата на Coca-Cola в България в партньорство с Министерство на образованието и науката, Министерство на младежта и спорта, Столична община и общините Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе и Стара Загора. Повече информация може да намерите на фейсбук страницата на инициативата “Купата на Coca-Cola” България:

https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg?fref=ts.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.