Майката на изчезналата Зорница: Последните ми думи към нея бяха да се връща бързо

Моля всички хора, които прочетат това да ни помогнат, ако някой има информация, къде е дъщеря ми, ако някой я е видял, всяка дума е от полза, хора помогнете да открия златното си момиче. Това призова майката на изчезналата край река Луда Мара в Петрич Зорница в интервю за struma.com.

Виж цялото интервю:

Мариана, кажи ни нещо повече за Зорница, възможно ли е да е избягала от теб, например?

Какво говорите, ние с дъщеря ми бяхме първи приятелки, близки, не като майка и дъщеря, тя нямаше тайни от мен, нямаме близки или роднини, при които да е отишла, имах майка в Шумен, тя почина. Баща й, веднага дойде от Атина, разсипа се от плач. Ако е избягала от мен нали щеше да отиде при него. Всички сме толкова близки и сплотени. Татко й не се прибира по цял ден откакто е тук, търси я денонощно. Имаме приятели в Гърция, откъдето дойдохме в Петрич и всяка неделя ходехме при тях, но винаги заедно. Това беше семейна традиция.

Какво се случи във фаталната неделя?

Както всяка сутрин Зори излизаше да разходи Сара, нашето куче, толкова бе привързана към нея, а и кучето също, дъщеря ми е златно дете, отговорно, работливо, грижливо към семейството си, кучето я обожаваше. Та излезе да го разходи около 8. 30 часа сутринта и аз и казах да се връща бързо, че да тръгваме за Гърция, там да прекараме неделята, правим го често. Това бяха и последните ми думи. След като не се върна, тръгнах да я търся, видях кучето и така започна нашата трагедия. Дни наред не съм яла, не съм спала. Възхитена съм от работата на полицаите в Петрич, тези хора не спряха да търсят дъщеря ми денонощно, толкова пристрастни са към нашата болка. Благодаря им

Виж, бъди силна и имай надежда!

Да, така е имам надежда, че ще я видя отново. Освен това кучето не спира да я търси, обикаля мястото, покрай блокове, вкъщи щом чуе шум и радостно скача. Хора, които познават действията на кучета твърдят, след като кучето я търси значи е жива. Дано.

Мариана, какво искаш да кажеш на хората?

Обръщам се към всички, моля ви търсете Зорница, моето златно момиче. В деня на изчезването си бе облечена с черно яке, сива разкроена пола и черни ботуши. Ако някой знае нещо, нека се обади. Майчиното ми сърце кърви, но ми подсказва, че Зори е жива. Спасете ме от тази мъка, хора, помогнете ми!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони