От другата страна на любовта

От любовта боли. Понякога доста буквално. След еуфорията, която тя носи, идва осъзнаването. През главата минава мисълта "По-добре да нямаше сватба". След страстта идва "Попаднах в болница заради секс" или тъжната равносметка "Омъжих се за гангстер".

За щастие през месеца на любовта не ви се налага да изпитвате върху сърцето или други части на тялото си всичко това, за да разберете какво се случва, след като ви връхлети силното чувство. TLC ще ви го покаже с нови епизоди на своите поредици, които изследват любовта във всичките й форми, пътища и отклонения.

Търсенето на любовта вече започна с предаването "За любовта няма възраст", което се излъчва в неделя от 21 ч. Шест британски двойки са решили да докажат, че голямата разлика във възрастта не е пречка пред истинската любов. За първи път зрителите ще видят и чуят едни от най-искрените любовни истории на хора, които смятат, че годините са само цифра, а чувствата могат да преодолеят всякакви пречки, ако са искрени.

Каналът изследва границите на разтърсващата любов и в новия сезон на предаването „90 дни до сватбата". Премиерните епизоди на романтичната поредица вървят във вторник от 21 ч и ще ни разкрият света на срещите и браковете между хора от различни държави. Намирането на истинската любов може да ви отведе по различни пътища - от обречени на неуспех срещи на сляпо и скъпи агенции за запознанства до необятния и несигурен свят на онлайн запознанствата. За група американци любовта прекосява океани и те трябва да се изправят пред последствията от „международния" си романс.

На 19 февруари от 22 ч всички любопитни ще могат да надникнат под завивките на влюбените, за да разберат кои са най-шокиращите, нелепи и непредвидени случаи, които отвеждат двойките в болница. "Попаднах в болница заради секс" връща зрителите в спешното отделение, за да чуят още истински истории за инциденти при любовни игри, разказани от самите двойки и лекарите. Забавната поредица на TLC представя комичните и вълнуващи документални възстановки на най-абсурдните и забавни инциденти, възникнали по време на секс. В епизодите ще се запознаем с невероятни, но истински интригуващи и комични истории с щастлив край, които представят мощните импулси на сексуалното желание.

Разбира се, в Деня на любовта, 14 февруари, каналът е подготвил нещо още по-специлано за почитателите си. От 19 ч той ще изненада зрителите с два епизода от поредицата "Омъжих се за гангстер". Тя предлага напълно нов поглед към света на организираната престъпност и представя историите на жени, които получават безпрецедентен достъп до този потаен свят, в който нарушаването на сватбения обет може буквално да ги убие.

Програмата на TLC продължава с епизод от "По-добре да нямаше сватба", който започва точно в 20 ч и предлага комични възстановки на невероятни сватбени кошмари, сполетели без предизвестие няколко влюбени двойки. Поредицата доказва, че любовта невинаги завършва щастливо.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали