Какво е времето на Марс

Ако искате да разгледате Космоса, но не са ви одобрили за астронавти, тази вечер има един космически кораб, на който може да се качите. Излитането е в 21 часа, мястото - пред телевизора, а каналът - Discovery Channel.

Новата поредица „Космосът на показ" разкрива създаването, структурата и тайните на Космоса с помощта на CGI технологии. Предаването пресъздава формирането на планетите, луните, звездите, черните дупки и галактиките пласт по пласт, за да разреши мистериите около възникването и съдбата на Вселената. „Космосът на показ" отговаря на въпросите дали има признаци на живот под повърхността на Марс и какво е усещането да попаднете в червейна дупка (известна още като „бяла дупка", теоретично образувание в пространство-времето, което свързва две точки в пространството и/или времето). Ще разберете и какво се крие в центъра на Слънцето.

Епизодите разкриват как специалистите използват пясъчни дюзи, за да прогнозират времето на Марс. Зрителите ще могат да научават как инженерите са конструирали робот, който събира и пренася на Земята части от астероиди, и как астронавтите са открили, че един ден галактиката ни ще се сблъска с друга.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали