Сидеров пророкува: В България ще има танкове на НАТО

"У нас ще има танкове на НАТО. САЩ търсят плацдарм за атака срещу Русия. Скоро у нас ще дойде проучвателен екип на НАТО. Американците търсят база за танкове у нас". Това обяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров пред БНТ.

Националистът добави, че ние реално танкове нямаме, защото състоянието им е лошо, машините са амортизирани и няма части за тях.

„Преди дни имаше заседание на военната комисия в парламента и това, което бе казано там, е отчайващо. Данните от командващите са ужасяващи. Имаме малко техника, а това, което го имаме, не може да се движи. Няма и хора, защото бягат навън. След 10 години в НАТО сме държава без армия”, каза още Сидеров.

Лидерът на „Атака” добави, че звучи добре НАТО да ни пази, но няма да е така. „НАТО просто ще ни използва за плацдарм. Би Би Си пише, че НАТО се укрепва в Европа срещу Русия. Трябва да ни е ясно, че България става плацдарм за действия срещу Русия. В този смисъл

"Русия пък е в пълното си право да поддържа ниво за отбрана. Ако от нашия президент зависи, той веднага ще обяви война на Русия. Агресорът в момента е НАТО. И още нещо ще кажа. Словакия отказа да приеме танкове на НАТО. Обясниха си хората и отстояват позицията си. Нека и ние да направим така”, завърши националистът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини