Полицай упоявал чужденки за секс

Италианският полицай Дино Малио (35 г.) се изправя пред съд на 17 март в Падуа по обвинение, че е упоявал и изнасилвал чужденки, съобщи сп. „Еспресо“. Исковете са от 16 момичета, откликнали на обявата на „Леонардо“ в сайта CouchSurfing, чрез който се намира безплатен подслон в чужбина.

При ареста на мъжа по жалба на последната му жертва - 16-годишна австралийка, в дома му са открити 40 таблетки от медикамента „Тавор“, който води до безпомощност и амнезия при здрави хора. На разпитите Дино твърдял, че сексът с момичето бил доброволен.

Всичко започнало през март 2013 г., когато в дома му идват първите жертви - американка и германка. Следващите са от Полша, Португалия, Хонконг, Канада, Чехия. През август 2013-а една от тях - Марша, започва да проучва и открива в CouchSurfing негативни коментари за „Леонардо“. Свързва се с някои от авторките и научава, че са преживели същото като нея - след пиене на „специални“ вино или чай се събуждат безпомощни, но правили секс с „Леонардо“. Администраторите на сайта закриват профила, но Дино си прави нови, с които намира още жертви. А старите заплашва и нарича неблагодарни.

Дино Малио

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят