Предлагат референдум за кандидат-кмет на БСП

Да се проведе вътрешно партиен референдум за избор на кандидат-кмет за предстоящия местен вот наесен. Това предложи депутатът от БСП Атанас Зафиров.

"Нека направим едно широко допитване, а не да се затваряме само във форумите си- събрания и конференции", каза Зафиров от трибуната на конференция на червените, която излъчи нов общински лидер.

По време на изказванията, токът спира два пъти и бесепарите шеговито обвиниха управлението на ГЕРБ за това, че на два пъти се озоваха в мрак.

"Няма лошо да бъдем малко старомодни. Не може да сме на страната на труда и на страната на капитала...В партията може да има заможни хора, но проблемът е те да работят за партията, а не партията да работи за тях", каза още депутатът Атанас Зафиров.

В замяна на проблемите с осветлението, вътре в залата бе много горещо, в пряк и преносен смисъл. Мнозина започнаха да прекъсват изказванията, защото предстоял "дълъг и тежък избор".

Основните кандидати за поста "лидер на БСП Бургас" бяха трима- Евгений Мосинов, Йордан Георгиев и Стоян Кралев.

След критики, с които се замериха един друг, повече гласове обра адвокатът Евгений Мосинов, който бе и досегашният общински председател на социалистите. В изказването си преди избора той коментира, че "БСП не е кариера, нито договорки в бургаските кръчми".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини