Боби Михайлов доволен от мача с Румъния

Борислав Михайлов обяви, че е доволен от видяното в мача срещу Румъния, завършил 0:0. "Хареса ми хъсът и амбицията на футболистите - каза предидентът на БФС. - И аз съм бил футболист, знам, че когато се смени треньорът, винаги в тима влиза импулс. Ивайло Петев искаше контрола и му я осигурихме. Отболрите и треньорите имаха право да на пускат играчите си, защото датата не е официална. Според мен трябва да има повече колегиалност. Петев трябва да отговори на въпроси за Ивелин Попов."

Михайлов изгледа мача на стадион "Мардан" в компанията на вицепрезидедна Атанас Фурнаджиев, както на други двама членове на изпълкома - Емил Костадинов и Венцеслав Стефанов.

"Доволен съм от мача, имахме шанс и да победим - каза Петев след дебюта си. - Благодаря на всички, които бяха в групата, без значение дали са играли или не. Отношението им беше повече от професионално. Всеки, който заслужава, ще играе в националния отбор. Той е над всичко. За мен проверката беше полезна."

Петев отказа да отговори дали Ивелин Попов ще бъде повикан и дали ще бъде капитан в първия му официален мач срещу Италия на 28 март. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ