Само 89 лева за „Локо“ (Пд) от СМС-и през януари

Сумата от 89 лева и 24 стотинки e постъпила по сметката на сдружение „Бъдеще за Локомотив" от началото на 2015 г. от СМС-кампанията в подкрепа на финансово закъсалия „Локо" (Пд). За целия месец януари са били изпратени едва 93 съобщения на телефон 17 777 с текст DMS LOKO. Това прави малко повече от три СМС-а на ден по 1.20 лв. с ДДС, което е рекордно нисък резултат от старта на акцията преди началото на сезона.

От 1 август 2014 г. до момента са изпратени 3308 мобилни съобщения, а общият чист приход за 6 месеца за сдружение "Бъдеще за Локомотив" възлиза на 3175,68 лв. Близо 60% от СМС-ите (1933) обаче са пуснати още през август 2014 г. Докато през останалите 4 месеца на миналата година техният брой варира от 231 (през ноември) до 399 (през декември).

Ръководството продължи и през уикенда с усиленото търсене на нов финансов благодетел или генерален спонсор, за да може „черно-белите" да изкарат поне до края на сезона в "А" група.

Заради недоимъка тимът ще пътува в четвъртък за двубоя с "Тунджа" от турнира "Поморие къп", а после ще се прибере в Пловдив, въпреки че в събота ще трябва да бие пак път до морето за мач. И ако не се намерят пари, не е сигурно, че следващия сезон „Локо" ще го има в професионалния футбол...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ