8 години затвор за мъж, отвлякъл и изнасилвал ученичка

Бивш затворник се връща обратно зад решетките за 8 години заради отвличане и изнасилване на 14-годишна ученичка. Присъдата е произнесена от Окръжния съд в Сливен.

Всичко започнало в началото на 2014 г. Тогава 22-годишният Михаил К., който имал зад гърба си две присъди за кражба и грабеж, бил издирван за друго изнасилване. За да го скрие, баба му помолила познат да го приюти в апартамента си.

По това време Михаил се запознал чрез приятел с осмокласничката и я поканил във временния си дом. Двамата правили секс, а когато момичето понечило да си тръгне, младият мъж го набил и заключил вратата. Момичето било бито и изнасилвано цял месец. Не помагали нито сълзите, нито съпротивата. Михаил му разрешавал понякога да говори с майка си по телефона. То лъжело, че е при приятелка. Затворник в собствения си апартамент станал и стопанинът. Михаил му взел ключа и човекът нощем ставал свидетел и на сексуалното насилие. Страхувал се от Михаил, но въпреки това го убеждавал да пусне момичето. В отговор обаче Михаил скрил обувките на ученичката и пак я набил. Накрая малтретираното момиче опитало да сложи край на живота си като срязало вените си.

До ареста на насилника се стигнало, когато по-малката сестра на момичето разказало истината на майка си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони