„Жрици на любовта“ освободиха 28 затворници

Три жени пробиха охраната на затвора в Куяба, столицата на бразилския щат Мато Гросо, и освободиха 28 затворници. Шефката на местната полиция Анхелина Ферейра разкри, че престъпничките се предрешили като „жрици на любовта”, прелъстили надзирателите и ги упоили.

Изкусителките се появили на портала в 3,00 ч през нощта в четвъртък само по кожени бюстиета и секси бельо с надписи „Полиция”. Те убедили шефа на охраната да ги пусне вътре, за да си поприказват и за по едно питие. Скоро след това завели него и цялата смяна надзиратели да правят оргия в спалното им помещение, сипали им уиски с приспивателно и след като всички се тръшнали в безсъзнание, отключили килиите.

Сред избягалите затворници е осъденият за грабеж и опит за убийство Бруно Аморим, който бил любовник на една от „жриците”. При бягството била разбита оръжейната на охраната и откраднати 3 пушки и 2 револвера. Осем от бегълците били заловени още в петък. Един от тях бил пиян до козирката и размахвал една от откраднатите пушки в центъра на Куяба, а друг откраднал пикап и катастрофирал с него.

Надзирателите отиват на съд и може да се окажат зад решетките, които са охранявали.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят