Гонзо: След операцията Георги Марков е добре, ще го изпишат до ден или два

Георги Марков, който претърпя сърдечна операция в Турция, е в добро състояние, сподели спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо, който също е в южната ни съседка, пред "Гонг". Както е известно, изпълнителният директор на столичните "железничари“ бе приет по спешност в клинка в Турция. Иванов коментира, че Марков е в интензивно отделение и поясни, че вероятно до ден или два ще бъде изписан. Гонзо каза още, че е в постоянен контакт с близките на Марков, които вече са по-спокойни.

„Неприятен случай, но радващото е, че всичко в момента е ок. Гошо мина изследвания, направиха операция. Мисля, че от тук насетне нещата ще са добре. Но трябва да се направи коренна промяна в живота. Това е лампа не само за него, но и за нас. Ние трябва да сме по-спокойни, да не хабим толкова нерви. Гошо е добре благодарение на екипа в болницата, която направи всичко възможно. В момента е в интензивното и до ден-два е го изпишат“, каза Иванов.

„След интервенцията го видях Марков, бе в съзнание. Аз съм в постоянен контакт със семейството му и те знаят каквото трябва и вече са по-спокойно“, завърши Иванов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт