Джо Лин Търнър за финала на X Factor: Ще бъде вълнуващо шоу

„Ще бъде много вълнуващо шоу! Все пак е финал, а финалът е голяма вечер!“, сподели очакванията си за големия финал на X Factor рок легендата Джо Лин Търнър. „Смятам, че ще бъде нещо наистина специално. Имам много работа по европейското си турне и наистина съжалявам, че не мога да остана по-дълго. Имам много приятели тук!“, добави вокалистът на Rainbow и Deep Purple, който не скри симпатиите си към България и вълнението от срещата си с българските таланти. След като го посрещна на летището, самият Славин призна, че все още е вцепенен от изненадата и ще направи всичко възможно, за да бъде достоен партньор на Търнър.

Пред Новините на Нова своите очаквания за финала сподели и британската поп звезда Джеймс Артър.

„Щастлив съм, че съм отново тук! Миналият път си изкарах страхотно и съм сигурен, че този път ще изкарам още по-добре. Вълнувам се за финала! Очаква ни една много забавна нощ!“. По време на срещата си с Михаела той не скри, че не е изненадан и че още от самото начало е знаел, че тя ще стигне до финала. 

„Страхотно е да пееш с победител. За мен беше мечта да пея с нея”, коментира Невена дуета си с Жана Бергендорф в ефира на „Здравей, България” тази сутрин. Двете ще изпълнят специален госпъл аранжимент на вечно евъргрийн парче. „Изключително силна двойка сме”, беше коментарът и на безкомпромисния победител от X Factor 2013.

„Невена е ужасно талантлива”, Три звездни дуета, едно грандиозно шоу и дългоочакваната развръзка – кой ще бъде новият X Factor на България – тази вечер, 20.00 ч по Нова. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес