Сагата нов нападател в Левски на път да приключи - идва поляк

Полският нападател Лукаш Гикиевич може да стане играч на Левски до часове. Новината бе потввърдена от спортния директор на "сините" Георги Иванов пред "Гонг".

"Имаме договорка с въпросния играч от Полша, който трябва да си изчисти ситуацията с неговия клуб, който му дължи заплати. Това трябва да стане до часове" заяви Гонзо. Той допълни, че Гикиевич е бил един от приоритетите в зимната селекция на Левски, но не иска да избързва с обявяването му, докато не подпише.

"Станаха доста разминавания тази зима. Един нападател отказа да дойде заради расизъм, друг беше болен от хепатит, трети аз отказах, тъй като се пазареше", допълни Гонзо.

Лукаш Гикиевич е на 27 години. През 2012г става шампион на Полша с отбора на Шльонск, за който играе от 2010г. до 2013г. и вкарва 8 гола. След това отива в Кипър, където се отчита със 7 гола за един сезон в Омония и още 3 за първенство с АЕЛ, воден от Ивайло Петев. През лятото вкарва гола за изненадващата победа на кипърците с 1-0 над Зенит в квалификациите за Шампионска лига. В последствие АЕЛ отпадна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт