Украсяват студио в Маями за рожденния ден на Стоичков

Христо Стоичков за първи път отворил телефона си за всички, които му позвънили навръх 49-годишния му рожден ден в неделя.

Кавалера на „Златната топка" вдигал без да поглежда към дисплея на апарата кой му се обажда и се опитвал да познае по гласовете. И така с приятели се забавлявал още в началото на празничния за него ден в слънчево Маями.

„Имаше безброй обаждания, а аз си мислех че номера ми в Щатите ми е тайна и го знаят много малко хора - довери Камата за „Труд". - Трифон Иванов, Данчо Лечков и Бончо Генчев ги познах от раз по гласовете. Други също. Но при някой не се получи и докато налучквах имаше много емоции. Така от сутринта го карахме на смях и изобщо беше весел ден...

В телевизията ме изненадаха с украсено в моя чест студио и специална част от програмата за рожденния ден. Целувки, прегръдки, подаръци...Просълзиха ме, много са готини и ги обичам не на сто, на хиляда процента. Искам да благодаря и на всички, които ми писаха добри думи в социалните мрежи.

Също и на моите стари и нови душмани, които ме клеха. Защото накъде без тях? Нали точно те ме държат в кондиция винаги и когато побеждавам се сещам и за тях, милите те...".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ