Затвор за врачанин, блудствал с дъщерята на приятелката си

Мъж от белослатинското село Бъркачево отива за 3 години в затвора заради блудство с мелолетно момиче, съобщи „Конкурент“. Пострадалата девойка е дъщеря на жената, с която подсъдимият имал интимни отношения. Първоначално присъдата за мъжа е била 4 години затвор, но преди дни окръжният съд във Враца я намали на 3 години.

Ужасът за 14-годишната девойка, за която пък по делото се твърди, че имала богат сексуален опит, се разиграл на 12 август 2013 г. Момичето имало приятел, който живеел в село Галиче. Вечерта й се обадил, за да й каже, че баща му е починал и че трябва да се свърже с близките му, които също живеели в Бъркачево. Поискал от нея и лекарства, които да му занесе в Галиче с някоя кола.

Девойката хукнала да търси роднините на приятеля си и кола, за да изпълни поръчката, но нито роднините намерила, нито автомобил. Обикаляйки центъра на селото била пресрещната от приятеля на майка й, който й предложил да я закара. Момичето отказало, тъй като била убедена, че майка й няма да разреши, но все пак направила опит да говори с нея. Щом чула, че щерка й иска да пътува до Галиче с приятеля й, майката наредила до 5 минути да са пред дома й и да не напуска по никакъв повод селото.
Отивайки пред къщата, в която живеели майката и дъщерята, подсъдимият забелязал че тя говори с друго момче. Подразнен от това любовчията настъпил педала на газта и тръгнал извън селото с щерката. Още в колата й казал, че иска да спи с нея. Тя започнала да се дърпа и да му обяснява, че това няма как да се случи още повече, че той има интимни отношения с майка й.

В този момент настанало голямо боричкане между девойката и настоятелния мъж. Малолетната се опитала да избяга, но неуспешно. Мераклията запалил колата и я откарал в дома си, където започнал да се гаври с нея. Съблякъл се и започнал да кара девойката да го целува по половия орган, опипвал я. Гаврата не продължила дълго, тъй като момичето викало. Събудила се и майката на подсъдимия, която почукала на прозореца и му казала, че ще извика полиция.

Разплакано, насиленото момиче се прибрало вкъщи и разказало на майка си. Тя пък от своя страна веднага подала сигнал в полицията. От материалите по делото става ясно, че подсъдимият е многократно осъждан. По някои от делата е изтърпявал присъда и в затвора. Решението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони