Тибетската медицина е победа над болката

Приемете здравето в своя живот! Изгонете страданията с капките на Тибетските лечители!

За първи път у нас се приготвят оригиналните Тибетски капки от книгата „Императорската лечебница”. Тя съдържа над 2 500 рецепти за „стопяване”на тумори, блокиране на злокачествените процеси в организма, лечение на диабет, на проблеми със сърцето, с щитовидната жлеза и на още 500 тежки болести. Рецептите от книгата на китайските лечители се приготвят индивидуално за всеки човек според заболяванията и жизнения му цикъл. Приготвянето на капките според истинската Тибетска медицина става за срок от 5 до 14 дни.

Поради големия интерес към Тибетските капки на живота представяме мнението за тях на д-р Ирина Симеонова, кардиолог, която от доста години се занимава задълбочено с източни лечебни практики. Тя е сътрудник в екипа на авторитетния руски д-р Иван Колчак, специалист по източна медицина, който прилага лечението с Тибетските капки на живота повече от две десетилетия. Под негово ръководство д-р Симеонова работи и систематизира резултатите от Тибетските капки у нас.

Уникалното при капките е, че спомагат за отстраняването на няколко здравословни проблема наведнъж и подсилват организма. Резултатите от курса с тях се различават от лечението с методите на традиционната медицина и по това, че вместо да ни натоварват допълнително с токсини и други опасни и ненужни химически съединения, те още в началото пречистват цялостно организма ни от вредни вещества, обяснява д-р Симеонова. Използването на Тибетските капки н живота според съвременните научни изисквания на медицината се свързва предимно с името на авторитетния руски учен д-р Иван Колчак, уточнява тя.

След курса с капките организмът е мощно активизиран и има голям капацитет да се справя и сам с възникнали проблеми занапред. Освен това подобренията продължават и след приключването на техния прием, сочат резултатите от архивите на лекарите в Русия и у нас.

Няма ограничения в броя на заболяванията, които могат да се третират с един курс. Добрите резултати се дължат и на това, че всяка рецепта има многостранно въздействие върху няколко проблемни области и те се подсилват една друга, твърди д-р Симеонова.

Систематизирани са три големи групи заболявания, при които за напреднали тежки случаи традиционната медицина вдига ръце и тогава се налага да търсим помощ в рецептите за Тибетските капки, казва д-р Симеонова.

1. На първо място това са онкологичните заболявания – при тях може да се постигне блокиране на злокачествените процеси. Сроковете за намаляването и стопяването на туморните образувания вече е индивидуално и зависи, както от фазата на болестта, така и от общото състояние на организма, уточнява специалистката. Изключително важен фактор при лечението, разбира се, е и духът на пациента, желанието му да се бори за живота си, казва тя.

2. Диабетът в различните му форми и степени на развитите е другото заболяване, с което капките се справят с голям успех. Кръвната захар намалява и това не е временен ефект – веднъж спаднали, стойностите се поддържат трайно. Диабетът е коварно заболяване, при което последствията са крайно индивидуални и затова е необходимо индивидуално лечение за всеки отделен случай.

3. Проблемите с щитовидната жлеза също са сред тежките диагнози, които чрез капките отшумяват. Дълъг е списъкът на пациенти с предотвратени операции на възли на жлезата и спрени лекарства при хормонални нарушения от промяна на нейната функция след курса с Тибетските капки.

Разбира се, всички от екипа държим обратна връзка с хората, които приемат капките и непрекъснато получаваме отзиви от болни, които са отстранили с тяхна помощ сериозни диагнози, твърди д-р Симеонова. Някои дори твърдят, че са били „отписани” от лекарите си и дължат продължаването на живота си на Тибетските капки на живота. Редовно публикуваме такива случаи и тук мога да предоставя един от най-новите отзиви, който е получен по електронната поща от наша пациентка с онкологичен проблем. Всеки, който се интересува, може да й пише и да научи от първа ръка още допълнителна информация:

Здравейте мили хора,

От две године се боря с коварната болест .Благодарение на тибетските капки аз продължавам да живея.Те ми помагат, дават ми сили .Вече съм направила четири процедури по три месеца.Харесва ми ,че са направени лично за мен ,за страшната болест с коятао се боря и многото съпъствуващи хронични заболявания които имам ,като диабет и др .През тези две години ,преживях операции ,химиотерапии,допълнителни вливания ,които все още продължавам но най-важното ,че резултатите ми се подобряват ,че тибетските капки действат и ми помагат.На много болни съм давала телефона за връзка с Вас, а и надеждата ,че има надежда и за такива хора като нас.Аз лично взех Вашия телефон от болна от рак ,която живее и се чувства добре близо четири години благодарение на Вашите тибетски капки,а лекарите не и даваха месеци живот .Тези редове ги пиша с благодарност към Вас и целия Ви екип.Благодарение на тези тибетски капки аз живея вече две години.Благодаря Ви.

Росица Чакърова, [email protected]

Бел.Р.: Писмото е публикувано без съкращения и без правописни корекции.

Стойността на тримесечния курс с Тибетските капки а живота е САМО 66 лв!
Доставката е за наша сметка!
За повече информация и поръчки на Тибетски капки на живота: 02/ 954 5620, 02/ 870 0296, 02/ 825 9870, 0885 111700, 0885 977529, 0884 375751, 0884 375752,0879 323644.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве