Тунчев отново се контузи в ЦСКА

След само 45 изиграни минути през последните 2 месеца Александър Тунчев отново е контузен. Вторият капитан на ЦСКА ще пропусне контролата срещу „Петролул" в четвъртък, защото щабът не желае да рискува здравето му. Заради тежка операция на коляното натоварванията при Тунчев се прецизират внимателно, но въпреки това често бранителят чувства болки. А първият капитан Валентин Илиев ще е готов чак за началото на сезона, но ще му липсва игрова практика.

Треньорът Стойчо Младенов е принуден да подготвя нова централна двойка - Денис Причиненко и Марин Оршулич. Двамата гиганти са част от лятната селекция. Украинецът Причиненко се представя силно на подготовката, а хърватинът Оршулич се утвърди като титуляр в отсъствието на Илиев.

На облекчен режим в ЦСКА тренират халфовете Стивън Сънди и Тони Силва, но няма нищо опасно в травмите им. Изключително дългият лагер в Сиде умори доста отбора, но всички стискат зъби. Младенов дава често почивен полуден, за да освободи напрежението. До прибирането в България „червените" ще играят освен с „Петролул" и с норвежкия „Стромгодсет", който се прочу с продажбата на детето чудо Мартин Йодегаард на „Реал" (Мадрид) за 3 млн. евро.

По всичко личи, че нови футболисти в ЦСКА трудно ще дойдат. Търси се заместник на продадения Сержиу Буш, както и на Тончи Кукоч. Вариант за ляв бек изненадващо се оказа анголецът Амансио Фортес, който по принцип е офанзивен футболист.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ