10 победи за „Барса“, 11 гола за Меси

„Барселона“ постигна 10-а поредна поеда – 3:1 с „Виляреал“ на „Камп ноу“ в първи полуфинал за купата. Вкараха Лионел Меси (41), Андред Иниеста (49) и Жерар Пике (64) за домакините, както и Мануел Тригерос (49). Лео върви в ритъма на Кристиано Роналдо от есента с повече голове, отколкото мачове – 11 към 10 през 2015-а. „Атлетик“ и „Еспаньол“ завършиха 1:1 в Билбао в другия полуфинал.

„Реал“ ще се сбори с „Барса“ за Данило от „Порто“. Каталунците искат бразилеца за заместник на Дани Алвеш. „Кралете“ вече преговарят за десния защитник, оценяван около 20 млн. евро.

Плъзна по-сочен клип, от партито за ЧРД на Кристиано след 0:4 с „Атлетико“ в събота. Асът си разменя микрофона с колумбийската звездичка Кевин Ролдан и съотборника си Хамес Родригес, а всички се веселят от сърце. Първото видео отдавна мина общо 1 млн. влизания в ютюб.

Според „Ас“ клубният президент Флорентино Перес забранил на „белите“ шефове да идат на празненството. Възможно е Хамес и Сами Кедира да бъдат наказани за присъствието си, тъй като са контузени и трябва да спазват режим.

Фабио Коентрао стана шестият с травма в „Реал“. Треньорът Карло Анчелоти ще замени легендата Икер Касияс с Кейлор Навас за неделния мач с „Ла Коруня“ в Мадрид, прогнозира в.„Марка“.

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят