Вампирите съществуват! Суарес зарази Иванович

Във филмите ухапаният от вампир става... вампир. Висшата лига сякаш иска да покаже, че нощните кръвопийци наистина съществуват. Преди 2 години Луис Суарес ухапа Бранислав Иванович. Сега жертвата „огладня“ и захапа Джеймс Маккарти при победата на „Челси“ с 1:0 над „Евертън“.

Футболната асоциация започна разследване и до два дни ще обяви решението си. „Челси“ спечели с гол в 89-ата минута на Вилиан и задържа преднината от 7 т. пред „Манчестър Сити“. Но треньорът на победителите Жозе Моуриньо побесня след двубоя заради въпрос за Иванович и прекъсна интервюто си пред Би Би Си. Запитан пак за същия инцидент на пресконференцията, Моу отвърна гневно: „Още един въпрос на тази тема и ще напусна! Иванович е хапал? Не ме карайте да се смея! Не се уморявам от футбола, а от вашите истории. Защо Гарет Бари беше изгонен чак в 88-ата минута, а не още през първото полувреме? Отново не ни дадоха чиста дузпа!“

А Роберто Мартинес, треньорът на „Евертън“, каза: „Погледнете кадрите и ще видите поведението на Иванович. Той хвана първо за врата Маккарти. Задължителен червен картон!“

На видеозаписа се вижда как устните на Иванович докосват фланелката на Маккарти. А в английските медии се твърди, че играчът на „Евертън“ почувствал „зъбите на сърбина“.

Скандал имаше и в другия мач от битката за титлата. Серхио Агуеро опита да се превъплати в бившия си тъст Диего Марадона при победата на „Манчестър Сити“ с 4:1 като гост на „Стоук“. Аржентинецът вкара гол с ръка, виждайки, че няма да стигне топката с глава. Но за разлика от дон Диего, срещу Англия на Мондиал ’86 сега реферът отмени попадението. Агуеро вкара два други гола за първата победа на „Сити“ от 1 януари насам в първенството.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят