И те НЕ заживели щастливо заедно...

Може да харесвате Празника на влюбените. Да се реете из облаците и да ви се струва, че локвите по пътя са с формата на сърца. Но може и да виждате локвите като локви и да ви е омръзнало от червено, розово и шоколадови бонбони...
В случай че сте от втората група и търсите нещо по-различно за гледане, докато край вас вървят романтични комедии и глупаво ухилени хора се целуват на малкия екран, ID Xtra има какво да ви предложи. Каналът от портфолиото на Discovery Networks ще отбележи Свети Валентин по необичаен начин. Ще можете да проследите истории, в които красивите любовни отношения водят до неочакван обрат и завършват с нещастен край.

Страстни любовни афери и разкази за сексуални подвизи, които завършват със смърт, се предлагат всеки вторник от 22 ч с поредицата “Смъртоносни връзки”. От провалени любовни триъгълници, през объркани офис връзки до секс с врага или със съпруга на най-добрата ти приятелка - сексуалните авантюри, които завършват с убийство, са реалност. Водещата на поредицата Сюзан Лучи е носител на награда “Еми” и кралица на сапунените опери. Всеки епизод разказва по две истории, всяка от които представя анализ на криминални експерти, както и сведения от първо лице на роднини и приятели на жертвите.

На подобна тематика е и поредицата „Срещи от ада”, в която мъже и жени споделят своите лични истории за това как една обикновена вечеря се превръща в ужасяваща приказка. Предаването започва на 15 февруари от 22,50 ч. „Срещи от ада” представя истории, в които търсенето на любовта е битка на живот и смърт. Поредицата прочува обрата в историите и изследва какво означава да оцелееш след истинска среща от ада. Епизодите включват жена, която едва се измъква от багажника на мъж, който я отвлича, за да попадне в бърлогата на сериен убиец от сайт за запознанства.

Варианти има и за зрителите, които искат да се върнат в миналото. Желаещите ще могат да проследят случаите на най-провокативните и любопитни убийства от 50-те и 60-те години на ХХ век с поредицата „Престъплението, което ще се помни”. В понеделник от 22 ч предаването разплита объркани взаимоотношения, ужасни престъпления и обрати в разследванията, често придружени от жартиери и коктейли мартини.
Любовта може много да обърка живота ви, но това ще бъде добрият вариант, защото любовта може и да отнеме живота ви. Вижте какво се случва с героите на ID Xtra.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали