Сменят ветеринарят в Болярово, евтаназия в Шарково ще има

Томислав Дончев за скандалите около чумата: Една рутинна процедура се превърна в политическа криза

ОПОС ще финансира ВиК проекти за 1,35 млрд. лв.

Коцето спря купоните Певецът отбеляза празника със семейството си

Израел и Русия се договориха за по-тясно сътрудничество в Сирия

Тръмп няма да подкрепи предложението на Путин за референдум в Донбас

Макрон уволни свой сътрудник, бил протестиращи

Цветан Цветанов след решението на НС за мигрантите: Благодаря на опозицията!

Напускалият свободно Варненския затвор – бивш рали състезател и лидер на престъпна група

Румяна Арнаудова за арестите в КАТ-Габрово: Касае се за длъжностни и документни престъпления

Атаката срещу дизела е истерия и балон Обсъждат по-високи данъци и такси

Нов тест по български език и литература за седмокласниците от догодина

Труд Уикенд – един вестник за два дни Безгрижна неделя с чаровния 80-страничен брой на вестник "Труд"

Кражба на кабели остави без ток 1200 домакинства в Монтана

Нигяр Джафер: Назначаването на д-р Дечо Дечев за управител на НЗОК е приятна изненада

13 министри на парламентарен контрол днес

Един вицепремиер и 13 министри ще участват в парламентарния контрол на Народното събрание. Това е заложено в програмата на парламентарния контрол на Народното събрание. Тъй като вчера депутатите изчерпаха седмичната си програма, председателят на парламента Цецка Цачева предложи парламентарният контрол да започне от 9.00 часа вместо от 11.00 часа, както по принцип е по програма. Народните представители приеха единодушно предложението, съобщи Фокус.

Парламентарният контрол ще започне със заместник-министъра по демографска и социална политика и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин, който ще отговори на един въпрос относно броя на лицата, натрупаните суми по партидите им и универсалните пенсионни фондове, в които са се осигурявали за втора пенсия, които са прехвърлени към НОИ в периода 01.01.2015 – 31.01.2015 г. След него, министърът на външните работи Даниел Митов ще отговори на 10 въпроса.

На министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще бъдат зададени 18 въпроса от страна на народните представители. Останалите министри, които са заложени в програмата на парламентарния контрол са: министърът на енергетиката Теменужка Петкова, министърът на вътрешните работи Веселин Вучков, министърът на отбраната Николай Ненчев, министърът на правосъдието Христо Иванов, министърът на образованието Тодор Танев, министърът на здравеопазването Петър Москов, министърът на околната среда и водите Ивелина Василева, министърът на земеделието и храните Десислава Танева, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, министърът на икономиката Божидар Лукарски и министърът на туризма Николина Ангелкова.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.