Задържаха американска учителка, планирала секс и дрога за свой ученик на 14 февруари

28-годишна учителка в средно образователно училище се предаде на полицията, след като е изпращала съобщения, провокативни снимки и видеа със секс на 14-годишен ученик. Уитни Блеър Фетърс, учителка по испански в СОУ Хефнър в Пътнам сити в американския щат Оклахома се предаде на полицията в сряда, след като бе издадена заповед за арестуването й.

Полицията предприела мерки срещу Фетърс, след като станало ясно, че палавата учителка планирала да склони момчето да прекара една нощ с нея, докато наглеждала къщата на семейството му на 13 февруари срещу 14 февруари, като двамата трябвало да „правят секс и да се друсат“, казват следователите.

Учителката е обвинена в неприлично поведение, похотливи предложения на дете, нямащо 16 години, склоняване към секс акт с малолетен чрез употребата на технологии и компютърни престъпления.

В сряда учителката бе пусната под гаранция от 10 000 долара от затвора на окръг Оклахома. Фетърс не е омъжена. Тя се е запознала със своята жертва, докато момчето е било само на 12. Не след дълго двамата започнали да си разменят безобидни съобщения.

Според полицията обаче, невинната кореспонденция преминала в нещо повече миналия декември, когато Фетърс и ученикът започнали да си разменят секс есемеси и видеа. Твърди се, че Фетърс е изпращала на момчето свои голи снимки.

Полицията е научила за полите намерения на учителката през януари, когато родителите на ученика намерили снимките и се свързали с властите. В съдебни документи, цитирани от News9, жертвата е изпращала на даскалката провокативни съобщения, в които е казвала на Фетърс, че тя е „гореща“. Съобщението е било придружено от снимка, на която момчето е полуголо.

Полицията твърди, че двамата са си разменили най-малко 20 порно снимки и видеа, на които те правят секс. По време на обиск на дома на Фетърс, полицията е открила мобилен телефон, компютри, марихуана и бельо, с което тя е позирала на снимки, намерени на таблета на ученика.

По информация на WSET, едно от съобщенията на Фетърс до момчето гласи: „Да се пипам е много забавно“. Друго съобщение съдържа снимка на 28-годишната, която е само по бельо. Към него текст гласи: „Това ще го получиш“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл