Найденов: Не съжалявам, че политическата ми кариера е във фризера

Не съжалявам, че политическата ми кариера е във фризера. Когато участваш в политиката, почти винаги ти се случват лоши неща, заяви бившият земеделски министър Мирослава Найденов в сутрешния блок на ТВ7.

Доносът срещу мен е от Калина Илиева, която изобличих, че притежава фалшива диплома и, че се е издигала в службата по нечестен начин, припомни Найденов.

Всичко може да започне с един донос. Илиева е вербувала различни хора, които да подкрепят фалшивия и сигнал срещу мен. Няма нормални служби в България. Цветан Цветанов е подписал заповедта да се наложи тотален контрол върху мен, категоричен е Найденов. Аз ще търся възмездие от държавата, защото службите и репресивната система могат да съсипят живота и на други хора, обясни бившият министър.

Нека да се докаже дали Цветан Цветанов е виновен, а не да се удовлетворяват нечии искания за осъден министър, заяви Найденов.

Той каза, че онзи отгоре гледа и затова няма да говори срещу бившия си колега в първия кабинет "Борисов". "Всички все пак бяхме един отбор", заключи Найденов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини